Connecting
Coffeelovers

Barista Trainer
SCA Certificat

MC/ Jury
voor je event

1-op-1
Wedstrijdcoaching

Wendelien MC

“Wendelien on stage”

Wendelien MC

“Wendelien on stage”

Werk met mij

Het is erg fijn om met Wendelien samen te werken. Ze weet studenten te inspireren en een fijne sfeer tijdens de cursus te maken. Daarnaast is ze gedreven en weet ze haar omgeving te inspireren met haar deelname en hulp bij wedstrijden.

Peter Braakman

Cupp Utrecht

SCA Trainer

Authorized SCA Trainer

Samen met mijn Partner in Crime Rose van Asten geef ik officiële SCA trainingen maar ook losse workshops op gebied van barista skills, latte art, Brewing (filter koffie), en sensorisch vlak.

1 op 1 coaching

Zoek je ondersteuning bij de voorbereiding voor Coffee competities?
Of wil je graag een 1 op 1 training omdat dit goed bij je past?
Met mijn ervaring bij verschillende kampioenschappen zowel als deelnemer en als Jurylid weet ik wat bij competities komt kijken en kan ik je helpen met de beste voorbereiding. Informeer graag naar de mogelijkheden voor een Training, Coaching of Masterclass op gebied van wedstrijden of Aeropress.

1 op 1 coaching
The Happy Coffee Network

The Happy Coffee Network

Omdat ik mijn liefde, Passie en Kennis Over Koffie graag met andere Coffeelovers wil delen heb ik The Happy Coffee Network in het leven geroepen. Een Platform voor andere Coffee Junks die de beste koffie willen (leren) zetten.
Vind je weg in de internationale koffie community met support van de leden van The Happy Coffee Network.

Huur mij in voor je Koffie Event

Zoek je een ervaren jurylid, MC of spreker voor je koffie evenement? Look no further! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Huur mij in

Wendelien was Emcee tijdens het 2021 Dutch Aeropress Championship en dit deed ze met verve! Als Emcee tijdens de Aeropress kampioenschappen moet je bestand zijn tegen een hoop chaos en onverwachte wendingen, en dit omarmde ze, en gaf er een nieuwe draai aan. Daarnaast beschikt ze over een breed assortiment aan humor, wat altijd van pas komt in dit soort situaties! Heel fijn om met haar te werken!

Tristan Meulenbelt

Keen Coffee

Interview Wendelien
Wendelien maakt koffie
MC Wendelien
Wendelien Champion Aeropress